Zoekmachine Optimalisatie CSS XHTML Webdesign Katwijk

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Productiondesign niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.

Productiondesign aanvaard geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, (on)bereikbaarheid van de site of ter beschikking gestelde programmatuur.

De informatie op deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker. De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie.

De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies. Productiondesign wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Productiondesign is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd. Frames, het is niet toegestaan deze site te framen.©Productiondesign 2006Productiondesign Professionele Internetgerelateerde Dienstverlening